Lifting Gât

Secția de chirurgie estetică din cadrul Clinicii Angi San Buzău, efectuează intervenție de reconturare a gâtului prin diferite proceduri.

Cel mai timpuriu semn al imbatranirii este dat de aspectul lasat al pielii din jurul gatului si de pierderea elasticitatii zonei, insa exista proceduri chirurgicale care pot imbunatati acest aspect.

Procedura de reconturare a gatului este o cale mai rapida si minim invaziva comparativ cu procedura completa de lifting facial.

Interventia este recomandata in momentul in care excesul de piele este evident, cand apare flaciditatea muschilor de sub piele si creeaza falduri la miscarile gatului.

Liftingul gatului trateaza:

 • barbia dubla / gusa
 • surplusul de piele de pe gat
 • aspectul nedefinit al maxilarului
 • ridurile

Contactează-ne rapid


  Liftingul gatului

  Procedura de lifting a gatului se efectueaza sub anestezie generala, consta in efectuarea inciziei in spatele urechii, sub lob, precum si o incizie sub barbie. Prin acestea, se elimina excesul de grasime localizat sub barbie, se poate repozitiona musculatura de sub pielea gatului  (muschii platysma), care se resuspenda incat se elimina aspectul de gusa.

  Pentru rezultate de durata liftingul de gat poate fi efectuat doar printr-o interventie chirurgicala, de aceea, pacientii trebuie sa fie intr-o stare de sanatate fizica si mentala buna.

  Interventia chirurgicala de lifting a gatului?

  In functie de obiectivele dumneavoastra, in cadrul unei consultatii cu medicul chirurg plastician, vi se va explica ce tip de procedura este potrivita.

  In general operatia de lifting a gatului implica incizii sub barbie, in spatele urechilor sau ambele, in functie de problemele identificate in cadrul consultatiei (gusa de curcan, tegument in exces, etc.).

  In completarea interventiei chirurgicale de lifting a gatului se poate opta si pentru injectii cu toxina botulinica pentru estomparea ridurilor. Aceasta inteventie poate fi efectuata in 15-30 de minute si nu necesita spitalizare.

  Recuperarea dupa liftingul gatului

  Rezultatele liftingului chirurgical la nivelul gatului se perfectioneaza cu trecerea timpului, chiar si dupa perioada de recuperare chirurgicala. Aspectul final se poate observa la aproximativ 4-5 luni de la interventie.

  Cicatricile sunt insesizabile, ascunse vederii dupa ureche sau sub barbie.

  Majoritatea pacientilor se intorc la serviciu dupa 10-14 zile de la externare. Persoanele mai active trebuie sa astepte minim 3 saptamani pana sa inceapa sa practice sport.

  Pret lifting gat

  Pretul pentru reconturarea gatului incepe de la 1.500 euro si variaza in functie de cat de afectata este zona.

  Pretul include:

  • Consultatia si analiza faciala
  • 1 noapte de spitalizare in salon individual
  • Hrana
  • Anestezia
  • Procedura

  Tarifele si detaliile procedurilor sunt informative. Pentru informatii exacte va rugam sa ne contactati telefonic.

  De ce sa alegi clinica Angi San?

  Procedurile sunt efectuate de un medic chirurg plastician, care adapteaza tehnicile cu nevoile si asteptarile pacientilor.

  Utilizam cele mai bune si sigure produse medicamente.

  Bloc operator construit la ultimile standarde si dotat cu echipamente performante.

  Servicii de calitate, medici cu experienta si personal empatic nevoilor tale.

  Sala Operatii

  Contactează-ne rapid


   Programează-te online!

   Simplu și rapid! Procesul de programare durează 2 minute, iar la final nu trebuie să plătești nimic.

   Programează-te online!

   Simplu și rapid! Procesul de programare durează 2 minute, iar la final nu trebuie să plătești nimic.

   Call Now Button