Program-ceas

Program: Luni - Vineri (8:00 - 18:00)

 Angi San: singura clinică acreditată din Buzău pentru operația de augmentare mamară

Angi San: singura clinică acreditată din Buzău pentru operația de augmentare mamară

Multe femei visează la un moment dat la sâni mai mari sau mai bine definiți. Lipsa de fermitate a acestora, apărută ca urmare a procesului de îmbătrânire sau de alăptarea, aplazia mamară sau mastectomia sunt câteva dintre motivele pentru care o femeie și-ar putea dori, la un moment dat, augmentarea mamară cu ajutorul implanturilor din silicon. Toate acestea vin la pachet cu diverse complexe și o stimă de sine scăzută care le fac pe femei să ia această decizie, mai devreme sau mai târziu.

Cea mai recentă statistică a Asociația Chirurgilor Plasticieni din România ne arată că în 2015, în România, au fost realizate 4006 implanturi mamare, dintre care doar 3% au fost reprezentate de reconstrucții mamare ca urmare a mastectomiei. Acest lucru ne arată că femeile își doresc această intervenție, mai mult decât au nevoie de ea. Este și motivul pentru care ne-am dorit ca în clinica Angi San din Buzău, femeile să poată beneficia de realizarea intervenției de augmentare a sânilor cu implanturi de silicon, o intervenție care se realizează la cele mai înalte standarde, cu materiale de calitate superioară. Totodată, suntem singura clinică din Buzău acreditată să realizeze această procedură. Așadar, încurajăm femeile care vor să se simtă din nou bine în pielea lor să apeleze cu încredere la serviciile noastre”, afirmă George Manole, Directorul Clinicii Angi San.

Cum se realizează procedura de augmentare mamară

“Intervenția de augmentare mamară presupune realizarea unei incizii la nivelul sânului, prin care se inserează implantul mamar și închiderea plăgii utilizând fire speciale care permit o vindecare și o cicatrizare rapide. Intervenția durează aproximativ 2 ore, se face sub anestezie generală, iar perioada de recuperare durează până la câteva săptămâni, timp în care pacienta trebuie să poarte o bustieră specială, a declarat dr. Varga Alexandru, medic primar chirurgie plastică și reparatorie din cadrul clinicii Angi San.

5 motive pentru care să faci operația de augmentare mamară la clinica Angi San din Buzău

  1. Folosim implanturi mamare de cea mai bună calitate pentru care producătorul garantează că nu produc limfoame. Totodată, sunt implanturi lifetime, adică ele nu trebuie schimbate o dată la 10 ani, așa cum se proceda în cazul celor convenționale. “Cu toate acestea, odată cu înaintarea în vârstă, piele își pierde din fermitate și devine elastică, iar sânul are tendința să se lase, motiv pentru care o dată la 10 – 15 ani este recomandat un lifting al glandei mamare, însă fără a mai fi nevoie de schimbarea implantului mamar. Acest lucru reprezintă o mare realizare pentru chirurgia plastică și estetică și reduce extrem de mult complicațiile”, explică Alexandru Varga.
  2. Procedura este realizată de medici acreditați, cu formare continuă. În cadrul clinicii Angi San, operația de augmentare mamară este realizată de dr. Varga Alexandru, medic chirurg plastician, care participă în mod constant la cursuri de perfecționare în țară și în străinătate, fiind la curent cu cele mai noi și moderne proceduri din domeniu. De asemenea, medicul anestezist dr. Cristian Iulian este cel care asigură buna desfășurare a operației, fiind un medic cu o formare de peste 10 ani în cadrul mai multor spitale din Franța.
  3. Clinică de ultimă generație. Pe lângă încrederea în medici, este foarte important și spațiul în care urmează să faci operația de augmentare mamară, astfel că la clinica Angi San din Buzău vei putea beneficia de toate condițiile necesare pentru o intervenție de succes și o recuperare rapidă. Clinica este dotată cu aparatură de ultimă generație, cu saloane dotate integral pentru a asigura stabilitatea și confortul pacienților și, desigur, cu un mediu perfect steril pentru prevenirea oricăror tipuri de infecții postoperatorii.
  4. Prețul accesibil. Deși se realizează în regim privat, prețul pentru realizarea operației de augmentare mamară este raportat la piața locală, fiind chiar și la jumătate față de costul aceleiași proceduri în marile orașe.
  5. Proximitatea. Deși nu este unul dintre criteriile cele mai importante pentru alegerea clinicii unde vei efectua o intervenție chirurgicală, este un aspect important de care trebuie să ții cont atunci când te gândești la controalele ce trebuie efectuate după intervenție, la apropierea de casă și de familie.

Până în prezent, la Clinica Angi San din Buzău au fost realizate peste 1000 de intervenții chirurgicale de succes. Pacientele care doresc să efectueze această operație trebuie să aibă peste 18 ani, să nu aibă vreo infecție, să nu fie însărcinate sau să alăpteze, să renunțe la fumat cu cel puțin 2 săptămâni înainte de procedură și să nu fie predispuse la cancer de sân sau să fi făcut radioterapie de-a lungul vieții. Pentru mai multe informații privind intervenția de augmentare mamară, vă stăm cu drag la dispoziție.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button