Program-ceas

Program: Luni - Vineri (8:00 - 18:00)

Scapă de hemoroizi în mai puțin de o oră!

Hemoroidoplastie laser (LHP) – cel mai inovativ tratament pentru hemoroizi la clinica Angi San în Buzău

Așteptarea a luat sfârșit!

Imaginează-ți o viață fără durere și disconfort permanent, o viață în care te poți bucura din nou de activitățile zilnice fără restricții. Avem soluția perfectă pentru tine – operația cu laser pentru hemoroizi, o tehnică avansată și minim invazivă care te poate ajuta să scapi de hemoroizi fără durere și cu un timp redus de recuperare.

Scapă de hemoroizi pentru totdeauna!

Intervenția cu laser pentru hemoroizi durează mai puțin de 1 oră
Iți reiei activitatea de zi cu zi imediat
Risc minim de apariție a complicațiilor
Scapi de boala hemoroidală de grad 2, 3 și 4
Durere redusă
Fără sângerări
Fără cicatrici

Plata în 6 rate fără dobândă!

Preț: 5500 lei. Poți achita și în 6 rate fără dobândă! Ofertă valabilă doar pentru consultații efectuate până pe 31 iulie 2023.

Completează chestionarul și poți câștiga un voucher de reducere de 500 lei pentru hemoroidoplastie laser (LHP) – cel mai inovativ tratament pentru hemoroizi la clinica Angi San în Buzău

De ce să alegi operația cu laser pentru hemoroizi?

Tratament eficient

Operația cu laser vizează direct venele dilatate și inflamate, oferind rezultate eficiente și durabile. Această procedură poate ajuta la reducerea dimensiunii hemoroizilor și la eliminarea sângerării, mâncărimii și durerii.

Minim invazivă

Tehnologia cu laser permite efectuarea operației fără tăieturi sau suturi. Procedura se realizează prin intermediul unor mici incizii care permit accesul precis și controlat la zona afectată. 

Fără durere

Operația cu laser este concepută pentru a minimiza durerea și disconfortul. Efectul termic al laserului permite coagularea precisă a vaselor de sânge, minimizând riscul de sângerare și durerea postoperatorie.

Recuperare rapidă

După operația cu laser, veți observa o recuperare mai rapidă și mai confortabilă. De obicei, puteți reveni la activitățile normale într-un timp scurt, comparativ cu alte proceduri chirurgicale.

Dr. Dedu Răzvan

medic primar chirurgie generala

Vei fi îngrijit de o echipă medicală experimentată

Cel mai inovativ tratament pentru hemoroizi la clinica Angi San

La Clinica Angi San, suntem mândri să avem o echipă medicală specializată și cu experiență în tratamentul hemoroizilor.

Dr. Dedu Răzvan îți va oferi o evaluare individuală, va răspunde întrebărilor tale și va elabora un plan personalizat de tratament pentru a te ajuta să îți recăpătați confortul și sănătatea.

Alege să trăiești fără disconfortul provocat de hemoroizi!

Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a afla mai multe despre beneficiile Operației cu Laser pentru hemoroizi. Echipa noastră va elabora un plan personalizat de tratament pentru a te ajuta să îți recăpătați confortul și sănătatea în cel mai eficient mod posibil.

Scapă de complicații acum!

Amânarea tratamentului pentru hemoroizi poate duce la apariția unor complicații precum: sângerările, anemia secundară sângerărilor locale, tromboza hemoroidală, prolaps hemoroidal, fisura anală, dermatita perianală.

Începe acum o viață fără disconfort și hemoroizi!

Acum nu mai trebuie să pleci din Buzău pentru servicii și intervenții medicale moderne, de calitate și maximă siguranță. Clinica Angi San este singura clinică privată din Buzău ce efectuează intervenții chirurgicale cu internare continuă! În plus, la Clinica Angi San găsești specialități medicale diverse și cele mai bune cadre medicale, aparatură modernă și condiții excelente de internare.

Contactează-ne rapid


    Call Now Button